Utelåst 2 dar i rad!!!Gud, jag är helt darrig! Jag har varit så nervös, trodde det hade skitit sig! Så här var det:

Igår när jag kom hem (svintrött, bajsnödig och längtade efter en dusch) hade jag inte lagt ner nyckarna i väskan. Men det löste sig för jag gick till en kompis som bor rakt över gatan och väntade på att Fredirk skulle komma hem.

Idag åkte jag iväg till Nuevo (klädesaffär i Strängnäs) med en kompis (Fredriks brors tjej) och passade på att slänga soporna när jag gick ner och väntade på att bli hämtad av henne. Innan jag gick var jag noga med att lägga ner nycklarna i väskan (för jag ville ju inte att det skulle bli som igår). Men precis när jag slängde igen dörren så kom jag på att det var soppåsar jag hade i handen istället för väskan! "Fan, fan, fan" sa jag och blev arg över hur dum jag var som låst mig ute två dar i rad. Men det var ju ingen fara, tänkte jag, för Fredriks föräldrar har nog extranyckel och Fredrik kommer ju hem snart... Vi åkte till Fredriks föräldrar och hämtade en nyckel, men de kom inte ihåg att de hade fått våran nyckel så jag visste inte om den skulle vara rätt. Därför lånade jag deras telefon för att ringa Fredrik för att höra efter, men han kom inte ihåg ifall vi hade tagit tillbaka nyckeln eller inte. Däremot berättade han att han hade glömt nycklarna han med (han glömmer ALDRIG nycklarna). Jag blev jättenervös och tänkte på hur mycket en låssmed förmodligen kostar samt att jag måste hinna dit i tid och förmodligen låna pengar av någon stackare eftersom jag inte hade någonting med mig. Samtidigt hade jag bara ätit två mackor på hela dagen och kände mig rättså hungrig.

Men när jag kom hem så fick jag upp dörren med nyckeln och jag blev så lättad att jag fick tårar i ögonen!!! Gud va skönt!

Nu ska jag laga mat till Fredrik kommer hem, sen ska jag sätta mig och plugga hela kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0