Nu är jag tillbaka!!!!

Datorna pajjade, köpte ny hårddisk, den ville inte funka med min dator, men datorn ville tydligen funka igen med någon kabel den inte haft förut. Hårddisken ligger oanvänd, den fungerade inte i Fredriks dator heller.

Men nu är jag och datorn tillbaka. Vad har jag missat att skriva om?

  1. Vi har gjort om i lägenheten: De tyger som förut var vinröda och svarta har blivit gulgröna och turkosa, i gott sällskap av några detaljer (lampor, salt- coh pepparkar, ljuslyktor etc). Dessutom har 2,5 vita Billyhyllor ställt sig i köket längs väggen - så skönt med massa plats för allt skit!
  2. Kurs påbörjad och avslutad: Pedagogik med en hel del identitet och kultur. Jag väntar på resultat, men är lite orolig för att man skulle ha anmält den (gjorde inte det eftersom det var hemtenta). Imorgon (onsdag) börjar den sista kursen för läsåret: sociologi.
  3. Sommarkurser sökta. Jag hoppas på att komma in även fast jag gjorde sen anmälan. Skulle ha jobbat i sommar egentligen, men tackade nej till jobbet eftersom det skulle innebära mindre pengar än om jag skulle studera på sommaren också. Jag är visserligen inte girig vad gäller lönen jag arbetar för, men även jag har gränser!
  4. Flytt planerad: Dags att hitta en tvåa... helst bostadsrätt men även hyresrätt går bra. Kriterier, gångavstånd till Fredriks jobb och till tågstationen. Fler kriterier: Rimliga priser!
  5. I övrigt präglas mitt liv av pollen, pollen, pollen, pollen, pollen... Jag är helt slut! Försöker träna ändå, men det går inte så bra: Har fått dra ner från 5 gånger i veckan till 2 gånger i veckan. Jag har med andra ord skippat konditionen och kör bara Body Pump. Det sjuka är att jag blir trött rent konditionsmässigt (får inte så mycket luft) innan jag blir trött i musklerna. Har inte höjt några vikter på ett par, tre veckor nu. Men jag håller på att bli galen av att inte få träna! Om det bara kan regna ur ordentligt en dag kan jag nog läggapå ett lätt konditionspass eller två, i veckan.
Återkommer snart med nytt inlägg!

RSS 2.0