Nu sänker jag farten och landar!
Går från ena sidan katedern till den andra!
Idag uträttade jag det sista plugget för denna omgång. Det dröjer en hel termin innan jag sätter mig i skolbänken igen. Istället tar jag plats på andra sidan av klassrummet och jobbar en termin som lärare. Jag har fått anställning som psykologilärare vårterminen 2011 på en gymnasieskola i Strängnäs. Jag har jobbat ett par veckor redan och tycker det är skitkul!

Tack och adjö stress!
Att sluta plugga innebär att när jag går hem från jobben är jag ledig. Jag har kvar mitt jobb som SI, så sammanlagt med lärarjobbet kommer jag arbeta 90 % denna termin och plugga NOLL! Rena semestern jämfört med vad jag är van med! Varje helg är jag ledig! Stressen, som i stort sett tagit det bästa av mig (eller tagit ALLT av mig), ska läggas åt sidan. Hårt sitter stressen, men redan idag (sista pluggdagen) känns det lite bättre!

Färdig i sommar!
Men jag är inte helt klar med studierna. Jag har en 7,5 hp kurs kvar (motsvarande 5 veckors heltidsstudier) som jag hoppas ha möjlighet att läsa i sommar. Då är jag färdig beteendevetare och det ska firas ordentligt!


RSS 2.0