EA Games Activ Sports 2 - Bäst träning ever!


Fullt ös med TV-spel!
Det är TRÄNING, det är TV-SPEL... Jag är helt frälst!!! Detta spel har nått högt över mina förväntningar! Det är roligt, det är enkelt, det är motiverande, men framför allt: det sparar tid och jag får träna hemma när jag kan och vill! Jag måste erkänna att min enda förväntning var att jag skulle tycka det var "okej" att träna hemma. Men fan, det här är ju jättekul. Jag som aldrig får tiden att gå ihop, som känner att jag är hemma aldeles för lite - har fått ut massor av det här spelet. Och jag har bara hållit på en vecka! Jag samlar "trofeer" (tillkännagivanden i TV-spelet om att man har uppnått vissa mål). Så kul! (och nej, det är inte jag på bilden nedan, så fjompig ser jag inte ut och inte troligt heller att vi har såna fetingfönster i vardagsrummet)Jag syns inte!
Visst gillar jag att socialisera på gymet - och när jag tränar där blir det ju en hel del av den varan eftersom jag också jobbar där. Jag tränar med vetskapen om att de flesta där vet lite vem jag är och det är inte alltid roligt. Jag kan inte göra bort mig på gymet, även om jag är där på min fritid och tränar, för då gör jag bort mig för kunderna. Och den brutala sanningen är: INGEN vill vara social och tervlig jämt. Att träna på ett kul sätt hemma råder bot på träningstorkan som rådit sen i november. Jag hinner, jag ser hemmet och jag får känna mig ledig när jag tränar!

Spelet coachar MIG!
Åh så skönt det är att JAG blir coachad! Den där coachen är helt perfekt. Man får välja mellan en kvinna och en man, varpå jag valde kvinnan. Hon ser frisk ut (inte superspinkig med 0 fettprocent) och normalt vacker och kort fräsch frisyr. Hela hon utstrålar friskhet, inte snygghet och perfektion. Och allt hon säger är perfekt uppmuntrande, inte glättigt och överhurtigt. Jag tror det är hennes röst som gör hälften av spelet för mig. Kanske för att hon har den roll jag själv har i mitt jobb (nästan, jag är ju SI inte PT). Jag är helnöjd!

Sammanfattningsvis
Sammanfattar enlig följande: Är du stressad och har svårt att hinna iväg till träningen är detta spelet för dig. Spelet finns till Wii också, vet ej om det finns till krysslådan dock? Men det är i varje fall värt varenda krona tre gånger om!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej! Har funderat på att köpa det jag med :) Hatar att gå o träna på ett gym så det verkar ju perfekt det där :D

2011-03-16 @ 23:35:57
Postat av: Neurotic Kitten

Jag håller mig nog till mina Facebookspel. Jag är hopplöst lat.

2011-03-22 @ 02:32:04
URL: http://www.neurotickitten.se/
Postat av: Kreativa Knasbollen

Det där låter som en grej för mig.. Jag har stort behov att komma igång med träning och bor på landet och kommer liksom inte iväg till träningslokalen. Däremot gillar jag spel :) Finns det som PC/Mac spel tro? Har ingen konsol till TV:n - och är bankrutt så någon sån investering är ju bara å glömma :PBra blog förresten - hälsning från en annan "pmd-häxa" :)

Postat av: Smsa Låna

Kul blogg! Hur länge har du haft din blogg?

2012-01-12 @ 23:38:17
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0